Havarijní pojištění all risk

18.09.2016

Smyslem havarijního pojištění je kompenzace škod na vašem vozidle. I opatrný a svědomitý řidič neochrání své vozidlo za každé situace. Někdo vám auto odcizí, poškodí vandal nebo ho poničí kroupy. Pro takové případy je tu havarijní pojištění all risk.

Havarijní pojištění all risk

Co je all risk?

Jedná se o pojištění motorového vozidla pro případ havárie, odcizení, vandalismu či živelní pohromy. S havarijním pojištěním all risk máte všechna zmíněná rizika pod kontrolou. Pojištění all risk zabrání finančním ztrátám na vašem majetku.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Komu se vyplatí all risk?

Kompletní balíček havarijního pojištění je především pro ty, co nechtějí riskovat. Obecně pojišťovny doporučují pojišťovat vozidla proti všem rizikům do stáří 7 až 10 let. Ale i majitelé starších vozidel si přijdou dnes na své, pojišťovny mají v nabídce speciálně upravené pojistky, takže si vybere opravdu každý.

Jak postupovat při výběru?

Při výběru správné pojistky je důležité hledět na hodnotu auta, ale i na to jaká je pořizovací cena náhradních dílů a pravděpodobnost jakékoliv škody. Přeci jenom u aut parkujících na sídliště je riziko krádeže vyšší než u aut garážovaných. Pokud chcete s výběrem pojištění poradit, kontaktujte nás a my vám pomůžeme najít nejlepší nabídku.

Hledat na webu Srovnátor.cz