Cestovní pojištění do Ameriky (USA)

12.08.2015

Ať už cestujete do USA na dovolenou, za prací nebo za studiem dobře se pojistěte. Náklady na zdravotní péči v USA jsou extrémně vysoké. A lehce se může stát, že Vás byť drobný úraz bude stát víc než celý výlet.

Cestovní pojištění do Ameriky (USA)
Sjednejte si cestovní pojištění do USA online. | Foto: Fotolia.com

Evropský průkaz zdravotního pojištění je v USA neplatný. Tudíž si veškeré ošetření budete muset zaplatit sami. A věřte, nejde o malé částky.

Cena zdravotní péče v USA

Cestovní pojištění patří k tomu nejdůležitějšímu, co si na cestu do USA přibalit. Jelikož v žádné zemi neplatí pacienti za zdravotní péči tolik, jako je tomu v USA.

Orientační ceník lékařské péče v USA
Akutní zánět zubu 4.800 Kč
Akutní zánět mandlí 7.000 Kč
Střevní potíže 12.500 Kč
Vyvrknutý kotník 30.000 Kč

Nejlevnější cestovní pojištění do USA

Vzhledem k vysokým nákladům na léčbu je cestovní pojištění do USA poněkud dražší. Základní balíček cestovního pojištění se pohybuje od 19 korun na den. Plánujete-li provozovat adrenalinové sporty (parašutismus, vysokohorskou turistiku, vodní lyžování, apod.), za jeden den si připlatíte dvojnásobek. Celoroční pojistku do USA sjednáte od 7.000 korun.

Pokud si chcete porovnat nabídky více pojišťoven, vyzkoušejte srovnávač cestovního pojištění. Usnadníte si tím řadu práce. Rychlé a levné pojištění najdete na internetu.

Hledat na webu Srovnátor.cz