Češi na dodržování termínů často zapomínají, proto spouštíme bezplatnou službu Hlídací pes povinného ručení

27.04.2015

Kdo by nechtěl mít každý rok přehled o tom, která pojišťovna nabízí nejlepší cenu povinného ručení. My teda určitě. A proto jsme jako první z internetových srovnávačů na pojištění spustili službu, která ohlídá výročí pojistné smlouvy povinného ručení.

Češi na dodržování termínů často zapomínají, proto spouštíme bezplatnou službu Hlídací pes povinného ručení

Všichni dobře víme, že povinné ručení, až na nějaké výjimky, se sjednává na dobu neurčitou. V případě, že bychom chtěli podat výpověď a zrušit povinné ručení u stávající pojišťovny, je to možné jen jeden den v roce.

„Výpověď o ukončení smlouvy, však musíme odeslat nejpozději šest týdnů před výročním datem. Proto chceme na tento fakt řidiče včas upozornit, popřípadě jim udělat kompletní nabídku od všech pojišťoven nabízející povinné ručení,“  říká Ing. Markéta Jílková, naše marketingová ředitelka.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Málo práce, hodně muziky

Naši službu můžou využívat klienti i neklienti. Nemusíte mít u nás sjednanou smlouvu, abyste mohli využívat služeb Hlídacího psa povinného ručení. Našim cílem je, aby se lidé začali více zajímat o své finance a hlavně měli přehled o cenách povinného ručení. Protože Hlídací pes povinného ručení Vám nejen ohlídá datum výročí, ale i přepočítá pojistné na další rok od všech pojišťoven a případně pomůže s výpovědí stávajícího pojištění.

Stačí vyplnit pár údajů v našem formuláři:

  • jméno, příjmení
  • kontakt (e-mail nebo telefon)
  • počátek pojištění (datum výročí)
  • typ vozidla

Formulář pro přepočítání povinného ručení je už obsáhlejší, protože potřebujeme znát údaje pro výpočet, tj. informace o vozidle a předchozím pojištění.

Přestaňte platit přemrštěné částky za povinné ručení

Hlídací pes povinného ručení od teď myslí za Vás. Každý rok si připraví kalkulaci povinného ručení od všech pojišťoven na trhu pro Vaše vozidlo. Vy už si jen vyberete, která z nabídek je pro Vás ta nejvhodnější.

Hledat na webu Srovnátor.cz