Levné havarijní pojištění. Jak si vybrat to nejlepší?

07.09.2016

Lákají vás nízké ceny havarijního pojištění? Pozor, ať nenarazíte. Na první pohled skvělá nabídka vás může přijít draho. Jak se orientovat v tolika možnostech? Nechte to na nás, pomůžeme vám s tím.

Levné havarijní pojištění. Jak si vybrat to nejlepší?

Co je v ceně pojištění?

Rizika, která havarijní pojištění kryje, jsou havárie, odcizení, vandalismus, živel. Můžete si uzavřít pojistku jen proti některému riziku, v kombinaci nebo se chránit proti všem výše zmíněným rizikům.

Pojišťovny doporučují pojišťovat auta proti všem rizikům do stáří 7 let.

Kvalita asistenční služby?

Většina pojišťoven nabízí základní asistenční službu zdarma ke každému produktu. Ta však nemá všechny úkony zcela bezplatné. Dočkáte se třeba příjezdu odtahové služby, ale samotný odtah už si budete muset hradit sami. Rozšířené služby s vyššími cenovými limity si pak můžete připojistit.

Dejte si pozor na nesmluvní asistenční služby. V případě nesnází vždy volejte na číslo 1224.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Jaká je výše spoluúčasti?

Spoluúčast je částka, kterou se podílíte na pojistné události. Výše zvolená spoluúčast ovlivňuje výši ročního pojistného. Čím vyšší spoluúčast zvolíte, tím nižší bude cena za pojištění.

Nejčastěji se sjednává pojištění s 5 až 10% spoluúčastí.

Proč si vybrat Srovnátor.cz?

Co vám chceme dát, je nejen skvělá cena, ale také kvalitní služba. Záleží nám na kvalitě toho, co vám prodáváme. Vybírat můžete ze široké nabídky. Potřebujete poradit? Jsme tu pro vás na e-mailu, telefonu, chatu, ale i facebooku.

Hledat na webu Srovnátor.cz