Pojištění pokut 2017 i pro zodpovědné řidiče

14.03.2017

Každý řidič, ať už sebevíce zodpovědný, se může dostat do situace, kdy poruší dopravní předpisy a na místě je nucen z peněženky vytáhnout nemalou částku peněz. Mimo to ho v dosti případech čeká odebrání bodů, nebo dokonce řidičského průkazu. Většina řidičů neví, na co má v danou chvíli právo a jediné co jim zbývá, je zaplatit pokutu a nechat vše osudu. Anebo nechat celou situaci na odbornících v případě, že řidiči přemýšleli dopředu a sjednali si pojištění pokut.

Pojištění pokut 2017 i pro zodpovědné řidiče

Světla majáku vás už nevystraší

Pár dní prošlá lhůta technické kontroly vozidla, minimální překročení rychlosti či přejetí plné čáry z důvodu nepozornosti, to vše vám ve vteřině může znepříjemnit život spolu s arogantním jednáním mužů v uniformách. Potýkáte se s takovými situacemi často, nebo chcete jen mít eso v rukávu pro případ nouze? Služba obhajoby řidičů vám přijde vhod. Stačí zaplatit roční poplatek za pojištění pokut a tým zkušených advokátů, právníků a dopravních expertů vás v případě přestupku zastoupí a obhájí.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Na kolik pojištění proti pokutám vyjde?

Pokud využijete služeb Rok bez pokut, pojistit si můžete buď automobil nebo sebe jako řidiče. V prvním případě zaplatíte 2 899,- Kč, v druhém 2 499,- Kč. Pojištění na pokuty nabízí čtyři tarify podle rozsahu přestupků a typu vozidla. Ceny se pohybují od 3 490,- Kč až po 11 990,- Kč, kdy nejvyšší částka se vztahuje k nákladním vozidlům. Pro majitele kamionové dopravy může být tedy pojištění výhodné z důvodu vysokého počtu najetých kilometrů a s tím zvýšené riziko pokut. Dalším příkladem může být Řešení pokut, které poskytuje službu za 3 799,- Kč s výhodou 13. měsíce zdarma. Služeb ochrany řidičů je nespočet, každá z nich má své vlastní podmínky, ceny a výhody. Na vás záleží, kterou si zvolíte.

Snadnější to být nemůže

Nastane-li situace, že budete policejní hlídkou informováni o pokutě a máte smluvené pojištění pokut, stačí jen oznámit, že žádáte správní řízení. Nic nemusíte řešit na místě. Veškeré náležitosti, které vám pak od správního řízení přijdou domů, jen přepošlete vámi sjednané službě a problém necháváte výhradně na ní.

Záruka téměř 100 % úspěšnosti

Služba právní ochrany řidičů zaručuje, že v případě přestupku nezaplatíte ani korunu a nepřijdete ani o body, ani o řidičský průkaz. Nemyslete si však, že jste chráněni v každé situaci, pojištění proti pokutám neplatí na přestupky spojené s požitím alkoholu, drog a účastí na dopravní nehodě. Většina pojistitelů nabízí téměř 100 % úspěšnost, a vybraní dokonce uhrazení pokuty, kdyby správní řízení neskončilo ve váš prospěch.

* Tento článek není placenou inzercí na pojištění pokut. Stránky Srovnator.cz v žádném případě nepodporují bezohledné chování pirátů silnic.

Hledat na webu Srovnátor.cz