Povinné ručení kalkulačka zdarma

31.03.2015

Majitelé motorových vozidel musí každý rok platit zákonné pojištění neboli povinné ručení. Cena za pojištění není levná záležitost. Především v dnešní době, když pojišťovny tento produkt neustále zdražují. I přesto se dá částka za povinné ručení snížit až o několik tisíc korun.

Povinné ručení kalkulačka zdarma
Vyzkoušejte kalkulačku povinného ručení a ušetřené peníze dejte třeba do kasičky. | Foto: Fotolia.com

Chcete najít nejvýhodnější nabídku povinného ručení pro Váš vůz, tak vyzkoušejte kalkulačku zdarma. Ta Vám srovná nabídky pojištění od 12 pojišťoven.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Povinné ručení na míru pomocí kalkulačky

Zjišťování ceny povinného ručení nebylo nikdy jednodušší. Prostřednictvím internetu získáte srovnání nabídek od všech pojišťoven na tuzemském trhu. Do kalkulačky povinného ručení zadáte jen pár informací pro výpočet a výsledek máte prakticky okamžitě. Bez vyplňování Vašich osobních údajů, jako je jméno nebo kontakt.

Podle Vašeho přání si můžete k základnímu pojištění kombinovat různá připojištění, jako například pojištění skel, úrazové pojištění nebo střet se zvěří.

Srovnávač povinného ručení bez zbytečných poplatků

Další výhodou je, že si nejen porovnáte povinné ručení zcela zdarma, ale získáte i bezplatnou poradenskou činnost. Navíc si můžete povinné ručení sjednat online, bez chození na pobočku pojišťovny. Veškeré potřebné dokumenty obdržíte e-mailem nebo poštou.

Ještě váháte, zda využít kalkulačku pro výpočet povinného ručení? Neváhejte a mějte levnější pojištění ještě dnes.

Hledat na webu Srovnátor.cz