Srovnávač povinného ručení 2015

03.03.2015

V dnešní době je cesta za levným povinným ručením velmi jednoduchá. Na jedné webové stránce najdete nabídky povinného ručení mnoha pojišťoven. A navíc získáte pojištění za cenu, která je nižší, než při běžném sjednání na pobočce pojišťovny. Ano, řeč je o internetových srovnávačích.

Srovnávač povinného ručení 2015
Srovnátor.cz jediný srovnávač povinného ručení, který nabízí 12 pojišťoven.

Internetových srovnávačů povinného ručení je nepřeberné množství a lidé je využívají stále víc, ale přesto je „online“ zatím minoritní kanál. Za rok 2014 si sjednalo zákonné pojištění prostřednictvím internetu 34 % českých řidičů. Přitom v některých zemích je podíl online sjednaných smluv až 60 %.

Nejširší nabídka, přehledné srovnání

Z našich průzkumů vyplývá, že klient vybírá vhodný srovnávač povinného ručení podle nejnižší ceny, počtu nabídek, přehlednosti internetového portálu a v neposlední řadě i podle reference. Tato kritéria ctíme a klientovi poskytujeme.

Jako jediný internetový srovnávač Vám porovnáme povinné ručení od všech pojišťoven na českém trhu. Zprostředkujeme nízkou cenu, kterou pro Vás vyjednáme s pojišťovnami. Navíc respektujeme Vaše soukromí a při porovnání nevyžadujeme osobní ani kontaktní údaje. Což se o většině srovnávačích říci nedá.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Obavy ze srovnávačů mít nemusíte

Sedm procent českých řidičů by si už povinné ručení prostřednictvím internetu nesjednalo. Důvodů je hned několik. Například problém s doručením zelené karty nebo snad špatně korigovatelné opravy překlepů a chyb ve smlouvě.

Za posledních patnáct let na online trhu se snažíme takové problémy eliminovat a více jak sto tisíc spokojených zákazníků je toho důkazem. Ale jak se říká, chybovat je lidské a když už dojde z naší strany k nějakému pochybení, řešíme danou nepříjemnost neprodleně.

Za srovnání nikomu neplatíte

Srovnáním povinného ručení na webu se k ničemu nezavazujete. Srovnávač můžete využít jen jako informaci, v jaké cenové relaci se Vaše pojištění pohybuje. Pak už záleží jen na Vás, zda pojištění sjednáte prostřednictvím internetu nebo ne.

Hledat na webu Srovnátor.cz