Všechny články ze světa pojištění - 40. strana

Registr vozidel Praha

Registr vozidel Praha

02.09.2019・Registr vozidel

Celkem na 6 místech si můžete si můžete v Praze vyřídit registraci vozidla. Jednotlivé instituce pokrývají služby zaměřené na evidenci vozidel v ČR.

Jak dlouho trvá stavba dálnice

Jak dlouho trvá stavba dálnice

02.09.2019・Ostatní

Dokončení dálniční sítě je oblíbeným předvolebním slibem českých politiků řadu let. Přesto Česko ve výstavbě za evropskými zeměmi stále zaostává.

STK Kopřivnice

STK Kopřivnice

31.08.2019・STK

Udělali jsme pro vás průzkum stanic STK Kopřivnice, vyberte si tu nejzajímavější pobočku STK nejblíže vašemu bydlišti za co nejvýhodnější cenu.

STK Praha

STK Praha

30.08.2019・STK

Udělali jsme pro vás průzkum stanic STK Praha, vyberte si z dvaceti nejzajímavějších poboček STK nejblíže vašemu bydlišti za co nejvýhodnější cenu.

STK Jičín

STK Jičín

30.08.2019・STK

V Jičíně se nachází jedna pobočka STK. Pročtěte si i další důležité informace, které se týkají technických kontrol anebo měření emisí.

Jak se chovat na železničním přejezdu?

Jak se chovat na železničním přejezdu?

29.08.2019・Povinné ručení

Po střetu s vlakem ročně zbytečně vyhasne několik životů. Jakou maximální rychlostí smíme přejíždět přes železniční přejezd a jak se před ním chovat?

STK Mělník

STK Mělník

29.08.2019・STK

V Mělníku se nachází jedna pobočka STK. Pročtěte si i další důležité informace, které se týkají technických kontrol anebo měření emisí.

STK Březolupy

STK Březolupy

28.08.2019・STK

V Březolupech se nachází jedna pobočka STK. Pročtěte si i další důležité informace, které se týkají technických kontrol anebo měření emisí.

Koupě ojetého vozidla u Auto ESA

Koupě ojetého vozidla u Auto ESA

28.08.2019・Ostatní

Auto ESA je jedním z renomovaných českých autobazarů. Zárukou jeho kvality je certifikace autobazaru i certifikát vystavený ke každému nabízenému vozu.

STK Rybnice

STK Rybnice

27.08.2019・STK

V Rybnici se nachází jedna pobočka STK. Pročtěte si i další důležité informace, které se týkají technických kontrol anebo měření emisí.

Hledat na webu Srovnátor.cz