Všechny články ze světa pojištění - 88. strana

Pojistka na blbost

Pojistka na blbost

26.03.2017・Pojištění majetku

Život je jedna velká náhoda plná nástrah a nehod. Ačkoli se snažíme být opatrní, přešlapům se zcela nevyhneme. Tu v obchodě omylem rozbijeme drahocennou vázu, tu sousedovi autem přejedeme zbrusu nové kolo. Některé náhody prostě neovlivníme, avšak dokážeme ovlivnit jejich následky ohrožující naši kapsu, a to s pojištěním odpovědnosti.

Pojištění skel

Pojištění skel

23.03.2017・Povinné ručení

Pravděpodobnost, že vám kamínek při jízdě rozbije sklo auta, je poměrně vysoká. Všeobecně k tomu napomáhá stav českých silnic a v současné době také pozůstatek štěrku a písku, které v zimě sloužily jako posyp vozovky. Takový malý pavouk na čelním skle dokáže nadělat velké starosti a průvan v peněžence. Ne však s připojištěním skel, které lze snadno sjednat k havarijnímu pojištění či povinnému ručení.

Úrazové pojištění osob ve vozidle

Úrazové pojištění osob ve vozidle

21.03.2017・Havarijní pojištění

Každý zkušený řidič ví, že jízda v autě vyžaduje vysokou dávku pozornosti, předvídavosti a opatrnosti. A dvojnásob to platí v případě, kdy nejedete sami. Ať už převážíte jednoho cestujícího nebo jich máte plné auto, život každého z nich držíte ve svých rukou. Stát se může cokoliv, a to i “vyježděným” řidičům, proto by i oni měli přemýšlet nad úrazovým pojištěním osob ve voze, které se dá sjednat k havarijnímu pojištění.

Pojištění domácnosti

Pojištění domácnosti

19.03.2017・Pojištění majetku

Svoji domácnost se snažíme zařídit tak, abychom měli pocit, že se vracíme každý den na místo, kterému můžeme říkat domov. Co když nás ale po návratu domu čeká jen vytopený nebo naopak zcela prázdný byt? Pro takové situace je dobré mít sjednané pojištění domácnosti.

Pojištění odpovědnosti a pád sněhu

Pojištění odpovědnosti a pád sněhu

16.03.2017・Povinné ručení

Zima svou silou může zkomplikovat život každému z vás. Mrznoucí, ale i tající sníh, který padá ze střech domů dokáže způsobit vážné úrazy a obrovské škody na majetku. Jste-li vlastníkem nemovitosti, máte za taková rizika právní odpovědnost a pouze vy ponesete následky za případnou nehodu. Proto je vhodné mít pojištění odpovědnosti, které vás v podobné situaci finančně zajistí.

Pojištění pokut 2017 i pro zodpovědné řidiče

Pojištění pokut 2017 i pro zodpovědné řidiče

14.03.2017・Havarijní pojištění

Každý řidič, ať už sebevíce zodpovědný, se může dostat do situace, kdy poruší dopravní předpisy a na místě je nucen z peněženky vytáhnout nemalou částku peněz. Mimo to ho v dosti případech čeká odebrání bodů, nebo dokonce řidičského průkazu. Většina řidičů neví, na co má v danou chvíli právo a jediné co jim zbývá, je zaplatit pokutu a nechat vše osudu. Anebo nechat celou situaci na odbornících v případě, že řidiči přemýšleli dopředu a sjednali si pojištění pokut.

Nejlevnější povinné ručení v roce 2017

Nejlevnější povinné ručení v roce 2017

12.03.2017・Povinné ručení

Sjednejte si i v roce 2017 nejlevnější povinné ručení ušité na míru právě vám. Díky naší online kalkulačce budete mít nabídky během chvíle jako na dlani.

Autem na hory

Autem na hory

16.02.2017・Havarijní pojištění

Období jarních prázdnin vypuklo a rodiče s dětmi se vydávají na zimní dovolenou do Čech, ale i do zahraničí. Jako nejčastější způsob dopravy si volí jízdu vlastním vozem, a to především kvůli pohodlnosti. Nejen samotná cesta, ale i parkování v zimním středisku však nesou rizika nehod, krádeží či poškození vozidel. Pro ty, co se rozhodnou odjet autem na hory, je téměř žádoucí mít sjednané havarijní pojištění.

Co zahrnuje pojištění domácnosti?

Co zahrnuje pojištění domácnosti?

01.02.2017・Pojištění majetku

Máte v bytě sedačku, televizi, koberce nebo například postel? Pak je pojištění domácnosti určeno právě pro vás. Kryje totiž škody vzniklé na vybavení bytu a to včetně cenností, nábytku a elektroniky.

Pojištění do zahraničí jako nezbytná součást zavazadla

Pojištění do zahraničí jako nezbytná součást zavazadla

29.01.2017・Cestovní pojištění

Nový rok je tu. Spolu s ním také příležitost k novým zážitkům doma i na cestách. Patříte mezi ty, kteří si své vzpomínky touží přivézt ze zahraničí? Ať už se chystáte na zasněžené vrcholky hor, nebo plánujete spíše poznání nových míst, nezapomeňte se před odjezdem pojistit.

Hledat na webu Srovnátor.cz