Srovnátor.cz

Dovolená s obytným vozem

Dovolená s obytným vozem

Přemýšlíte, jak ozvláštnit vaši dovolenou? Nebaví vás uzavřené, přeplněné hotelové komplexy a nocování ve stanu se vám zdá nepohodlné? Vyzkoušejte cestování obytným vozem, které vám zajistí pohodlí, volnost a přinese nezapomenutelné zážitky. Pokud uvažujete o první dovolené s obytným vozem, určitě se seznamte s hlavními výhodami a nevýhodami tohoto typu cestování.

Dovolená s obytným vozem

V zahraničí jde o zcela běžnou záležitost. Také na našich silnicích se začíná objevovat stále více obytných vozů a obytných přívěsů. To svědčí o tom, že i v Česku se tento druh cestování a trávení dovolené těší stále větší oblibě. Na trhu existuje široká škála modelů, od vozů se základní výbavou až po nejluxusnější vozy. Vybere si tedy opravdu každý. Proč byste měli dovolenou v „obytňáku“ vyzkoušet i vy?

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Než vám zavoláme, prohlédněte si
nabídky cestovního pojištění.

Výhody cestování obytným vozem:

Nevýhody cestování obytným vozem:

Jako všechny typy dovolené i dovolená s obytným vozem má svá pro a proti. „Obytňák“ přináší netradiční formu cestování, nezávislost a pohodlí. Je vhodnou variantou pro ty, které klasická dovolená omezuje nebo už omrzela.

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345