Srovnátor.cz

Cestujete autem na dovolenou? Jak zabavit děti

Cestujete autem na dovolenou? Jak zabavit děti

Nastal čas, kdy odjíždíte s dětmi na chalupu, za babičkou či na dovolenou. Mnohdy cestujete autem i několik set kilometrů daleko. V autě je horko, nepohodlí a děti se neustále na něco vyptávají. Jak si zpříjemnit dlouhou cestu v autě a děti udržet co nejdéle v klidu?

Cestujete autem na dovolenou? Jak zabavit děti
Když děti celou cestu spí, je to k nezaplacení. | Foto: Fotolia.com

Na delších cestách určitě dodržujte pravidelné přestávky, pitný režim a dbejte na vhodné občerstvení. Nezásobujte děti jídlem s vysokým obsahem cukru, mohly by být podrážděné.

Klidná cesta je k nezaplacení

Dříve si děti musely vystačit s knížkou případně s walkmanem, dnes už i v autě můžou sledovat svoje oblíbené pohádky, díky přenosným DVD přehrávačům. Cenově se pohybují od 1.490 do 8.775 korun.

Pokud Vaše děti patří k těm kreativnějším a pohádkami je neopijete, tak jim musíte na dlouhou cestu připravit nějaký ten program. Například různé slovní hry, velkou zásobu říkanek nebo hry přímo do auta, které koupíte snad v každém hračkářství.

Jestliže se Vašim dětem dělá v autě špatně, nedoporučujeme jim dávat knížky. A v každém případě si přibalte do tašky kinedryl.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Než vám zavoláme, prohlédněte si
nabídky cestovního pojištění.

Dobrá rada nad zlato

Patříte mezi ty, co cestují do zahraničí? Nezapomeňte na cestovní pojištění jak pro sebe, tak i pro své děti. Evropský průkaz pojištěnce Vám všechny výlohy spojené s ošetřením nepomůže.

Jak si sjednat pojištění snadno a rychle, bez čekání ve frontě? My Vám sjednáme cestovní pojištění online odkudkoli Vás napadne, třeba i z letiště. Pomocí kalkulačky cestovního pojištění Vám porovnáme hned několik nabídek, stačí si jen vybrat. Cestovní pojištění Vám začne platit prakticky ihned po dokončení objednávky.

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345