Srovnátor.cz

Koupě ojetého vozidla v AAA AUTO

Autobazar AAA AUTO

Nákup auta je velkou investicí a jednou z nejvýznamnějších položek rodinného rozpočtu. Ten, kdo si nechce nebo nemůže dovolit úplně nové auto, stojí před zásadní otázkou: Koupit ojeté auto od soukromé osoby, nebo se vydat do autobazaru? V prvním případě hrozí, že narazíte na neférového prodejce, který vám zamlčí některé důležité skutečnosti. V autobazaru sice zaplatíte o něco větší částku, odvezete si však prověřené a kvalitní auto.

Koupě ojetého vozidla v AAA AUTO Zdroj: Mapy.cz

Nákup auta v bazaru má své výhody

Nákup ojetého auta v autobazaru má bezesporu své výhody, a to i přesto, že cena vozidla v autobazaru bývá zpravidla vyšší kvůli provizi. Na jednom místě si však můžete vybírat z velkého počtu aut nejrůznějších modelů a značek a porovnávat je mezi sebou. Seriózní autobazar všechny nabízené vozy důkladně prověřuje a nabízí pouze kvalitní auta. Umožní vám dostatečně dlouhou zkušební jízdu a nechá vašeho mechanika, aby vůz zkontroloval.

Díky spolupráci s dalšími subjekty je autobazar schopen zajistit financování i pojištění vašeho nového auta, vyřídit jeho přihlášení a další “papírování”. Pokud by se po čase vyskytly u auta problémy, v autobazaru spíše uspějete s reklamací. Autobazar se dokáže postarat zároveň také o prodej vašeho starého auta.

Návrh plné moci

dokument ke stažení

Stáhnout

PDF návrhu plné moci ke stažení

Návrh kupní smlouvy

dokument ke stažení

Stáhnout

PDF návrhu kupní smlouvy ke stažení

Největší prodejce ojetých aut ve střední a východní Evropě

Důležitý je správný výběr autobazaru. Jedním z renomovaných prodejců ojetých aut s celorepublikovou působností a mimořádným výběrem aut je autobazar AAA AUTO. Za 27 let své působnosti vybudovala skupina AAA AUTO největší síť autocenter v Česku a nyní působí na 52 pobočkách ve 4 evropských zemích (kromě ČR také na Slovensku, v Polsku a v Maďarsku). Od svého vzniku obsloužila již 2 300 000 zákazníků a jen za loňský rok prodala 83 000 ojetých aut.


Zdroj: Mapy.cz

Poskytované záruky na zakoupený ojetý vůz

AAA AUTO uvádí, že vlastní všechna nabízená vozidla, a proto je důkladně prověřuje jak po stránce technické, tak po stránce právní. Při výkupu je u každého vozidla kontrolováno 107 parametrů a více než 65 % vozidel touto kontrolou neprojde a autobazar je odmítne vykoupit. Původem a kvalitou nabízených vozidel si je autobazar AAA AUTO natolik jistý, že kupujícím poskytuje následující záruky:

Služby pro pohodlnější nákup ojetého vozu

Nabídku autobazaru AAA AUTO, čítající až 10 000 prověřených aut, si můžete prohlédnout nejen fyzicky na pobočkách, kterých je u nás 23 a jejichž seznam naleznete níže, ale také na webových stránkách. Při vyhledávání ojetého auta můžete využít nejrůznějších filtrů (značka, model, cena, rok výroby, stav tachometru, barva, výbava, technické parametry atd.). Pokud si z nabídky AAA autobazaru vyberete konkrétní auto, můžete si ho také on-line zarezervovat.

Napadnou-li vás během vyhledávání vozu nějaké otázky, můžete se denně v čase od 8:00 do 21:00 hod. obrátit na zákaznickou infolinku, která funguje na telefonním čísle 800 888 871. Případně můžete vyplnit své kontaktní údaje a autobazar AAA AUTO se vám ve zvoleném čase sám ozve.

Pro nákup ojetého auta z mobilu slouží mobilní aplikace AAA AUTO, která je k dispozici pro operační systémy iOS i Android, a to v 5 jazykových mutacích. V aplikaci si můžete prohlédnout až 10 000 vozů s detailním popisem a rozsáhlou galerií, vyhledávat vozidla podle zadaných kritérií, vybraná vozidla rezervovat nebo ukládat do seznamu oblíbených aut. Stejnou funkci můžete využít i na webových stránkách AAA autobazaru, kde si můžete do virtuální garáže zaparkovat vyhlédnutá auta, která vás zaujala, a následně se k nim vracet nebo je mezi sebou porovnávat.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Než vám zavoláme, prohlédněte si
nabídky cestovního pojištění.

Seznam poboček AAA AUTO

Autobazar AAA AUTO provozuje v Česku celkem 23 poboček. Téměř všechny pobočky jsou otevřené denně včetně víkendů a nabízejí prodej i výkup vozidel. Pouze na pobočkách v Příbrami a Čestlicích, kde se ojetá vozidla pouze vykupují, vás přivítají jen ve všední dny.


Zdroj: Mapy.cz

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345