Srovnátor.cz

Kalkulačka havarijního pojištění

Kalkulačka havarijního pojištění

Havarijní pojištění pokrývá škodu na vozidle způsobenou havárií, krádeží, vandalismem, nebo přírodním živlem. Jeho cenu ovlivňuje několik faktorů, jsou jimi parametry vozu i údaje o jeho provozovateli. Srovnátor.cz vám poskytuje srovnání nabídek jednotlivých pojišťoven, abyste mohli vybrat tu nejlepší, která odpovídá vašim preferencím, osobní situaci a míře rizika. Stačí pouze vyplnit jednoduchou kalkulačku havarijního pojištění.

Kalkulačka havarijního pojištění

Zde přinášíme návod, jak postupovat krok za krokem při vyplňování kalkulačky havarijního pojištění. U každého vyplňovaného pole naleznete otazník, pokud na něj kliknete, objeví se nápověda k danému poli.

1. Vyberte typ vozidla

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Než vám zavoláme, prohlédněte si
nabídky cestovního pojištění.

2. Zabezpečení vozidla

3. Vyberte typ pojistníka

4. Údaje o provozovateli

5. Bonus za jízdu bez nehod

6. Akční neveřejné nabídky

7. Kontaktní informace

8. Údaje o pojištění

9. Odeslání vyplněného formuláře

Názorné vyplnění kalkulačky havarijního pojištění můžete sledovat i v následujícím videu.
Nejste si jisti, jaké jsou parametry vašeho vozidla a které údaje z technického průkazu vyplnit? Potřebujete poradit, která nabídka pojištění by pro vás byla nejvhodnější, nebo jaké limity zvolit? Nevadí, rádi vám pomůžeme, stačí, abyste nám na sebe zanechali kontakt a naši specialisté vás budou obratem kontaktovat a se sjednáním pojištění vám ochotně pomohou.

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345