Srovnátor.cz

Letní dovolená a pojištění domácnosti

Letní dovolená a pojištění domácnosti

Kde se více odreagovat od všedních starostí a celoročního shonu než na letní dovolené. Čas strávený s rodinou či přáteli na jedinečném místě nám má zajistit příjemný pocit nejen na dovolené, ale i po jejím skončení. Zážitky spojené s letními radovánkami však může vzápětí zničit jediný okamžik – když vstoupíme do vykradeného, zdemolovaného či jinak poničeného bytu. Jen jediná věc dokáže pak dokáže šok zmírnit, a to pojištění domácnosti.

Letní dovolená a pojištění domácnosti

Pojištění domácnosti

Pojištění domácnosti je v dnešní době téměř nezbytností. Rizik, která mohou obrátit náš byt vzhůru nohama, když si užíváme na letní dovolené, není málo:

Pojištění se týká všech movitých věcí a součástí domácnosti, jako je elektronika, cennosti, ošacení, sportovní náčiní, nábytek, spotřebiče, ale také tapety, obklady, podlahy apod. Obrovskou výhodou je, že kryje škody spojené nejen s bytovou jednotkou, ale také s nebytovými prostory (sklep, půda, kočárkárna,…).

V případě zničeného či vyrabovaného bytu vám pojištění domácnosti zajistí potřebné náklady na vybavení bytu nového. A to ocení každý, kdo se stane obětí řádění lidské ruky či nezkrotného živlu.

Užijte si dovolenou naplno, pojistěte svůj byt

Dlouholeté budování vašeho jediného domova v sobě skrývá obrovské náklady na veškeré jeho vybavení, nepočítaje osobní věci, které v něm střežíte. Částka za pojištění domácnosti je v poměru s tím minimálním výdajem.

Co všechno má vliv na cenu pojištění?

A kolik by stálo pojištění té vaší domácnosti? Jedním kliknutím a vyplněním několika údajů dostanete odpověď na svou otázku. Pokud se chystáte na dovolenou a doposud jste si ji nepojistili, učiňte tak ještě dnes.

Tipy, jak před odjezdem na dovolenou zabezpečit svoji domácnost

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345