Srovnátor.cz

Srovnávač povinného ručení 2015

Srovnávač povinného ručení 2015

V dnešní době je cesta za levným povinným ručením velmi jednoduchá. Na jedné webové stránce najdete nabídky povinného ručení mnoha pojišťoven. A navíc získáte pojištění za cenu, která je nižší, než při běžném sjednání na pobočce pojišťovny. Ano, řeč je o internetových srovnávačích.

Srovnávač povinného ručení 2015
Srovnátor.cz jediný srovnávač povinného ručení, který nabízí 12 pojišťoven.

Internetových srovnávačů povinného ručení je nepřeberné množství a lidé je využívají stále víc, ale přesto je „online“ zatím minoritní kanál. Za rok 2014 si sjednalo zákonné pojištění prostřednictvím internetu 34 % českých řidičů. Přitom v některých zemích je podíl online sjednaných smluv až 60 %.

Nejširší nabídka, přehledné srovnání

Z našich průzkumů vyplývá, že klient vybírá vhodný srovnávač povinného ručení podle nejnižší ceny, počtu nabídek, přehlednosti internetového portálu a v neposlední řadě i podle reference. Tato kritéria ctíme a klientovi poskytujeme.

Jako jediný internetový srovnávač Vám porovnáme povinné ručení od všech pojišťoven na českém trhu. Zprostředkujeme nízkou cenu, kterou pro Vás vyjednáme s pojišťovnami. Navíc respektujeme Vaše soukromí a při porovnání nevyžadujeme osobní ani kontaktní údaje. Což se o většině srovnávačích říci nedá.

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Než vám zavoláme, prohlédněte si
nabídky cestovního pojištění.

Obavy ze srovnávačů mít nemusíte

Sedm procent českých řidičů by si už povinné ručení prostřednictvím internetu nesjednalo. Důvodů je hned několik. Například problém s doručením zelené karty nebo snad špatně korigovatelné opravy překlepů a chyb ve smlouvě.

Za posledních patnáct let na online trhu se snažíme takové problémy eliminovat a více jak sto tisíc spokojených zákazníků je toho důkazem. Ale jak se říká, chybovat je lidské a když už dojde z naší strany k nějakému pochybení, řešíme danou nepříjemnost neprodleně.

Za srovnání nikomu neplatíte

Srovnáním povinného ručení na webu se k ničemu nezavazujete. Srovnávač můžete využít jen jako informaci, v jaké cenové relaci se Vaše pojištění pohybuje. Pak už záleží jen na Vás, zda pojištění sjednáte prostřednictvím internetu nebo ne.

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345