Srovnátor.cz

Pozor na lovce nehod. Jak se bránit a na co si dát pozor?

Pozor na lovce nehod. Jak se bránit a na co si dát pozor?

Lovci nehod. Skupiny jedinců či firmy, které parazitují na zranitelnosti a důvěře obětí autonehod tím, že během chvíle dorazí na místo havárie a za jeden podpis nabídnou pomoc. Šok, stres a panika po nehodě dovedou z racionálně přemýšlejícího člověka udělat naivního beránka, kterého je velmi snadné “ulovit” a jednoduše ožebračit. Nedejte se a ve všech případech nouze volejte asistenční službu!

Pozor na lovce nehod. Jak se bránit a na co si dát pozor?

Nehodová firma ví, jak vás “oškubat”

V nouzi poznáš přítele. Známé pořekadlo, které rozhodně neplatí pro lovce nehod, takzvané crash huntery. Ač se jejich rychlá pomoc v danou chvíli může zdát jako jediná možnost, ba dokonce nejvýhodnější varianta, skutečnost je zcela jiná. A to z důvodu, že jejich služby jsou nelidsky drahé a absolutně neodpovídají kvalitě vykonané práce. Smluvní podmínky, které si řidič v neblahém rozpoložení většinou nepřečte, jsou pro něj vždy nevýhodné a obsahují nesmyslné sankce (např. pokuta za předčasné vrácení náhradního vozidla nebo pokuta za nevyluxované vrácení náhradního vozidla a mnoho dalších).

Spočítejte si rychle povinné ručení


Povinné ručení můžete
mít již od:

-

Odesláním formuláře tlačítkem Zobrazit 10 nabídek souhlasíte se zpracováním Vámi zadaných osobních údajů – Informace o zpracování osobních údajů

Děkujeme za Váš zájem.

Budeme Vás co nejdříve kontaktovat.

Než vám zavoláme, prohlédněte si
nabídky cestovního pojištění.

V nouzi volejte svou asistenční službu

Asistenční služby jsou základem každého povinného ručení či havarijního pojištění. Rozsah služeb však přesně stanovuje vaše pojistná smlouva. Proto je vhodné ji mít pečlivě pročtenou a nic už vás po nehodě nepřekvapí. Každopádně se vždy více vyplatí asistenční službu kontaktovat a popřípadě si servis provedený nad rámec smlouvy doplatit z vlastních zdrojů, než se upsat lovcům nehod.

Jaký servis asistenční služba nabízí?

Jak se s ní v případě nouze spojit?

Jak se nenechat ulovit?

Lační lovci nehod udělají pro váš podpis téměř vše, osvědčilo se jim tvrdit, že je poslala pojišťovna nebo že s ní mají domluvenou spolupráci. Často používají frázi, že nabízená služba je zadarmo,

Kalkulačka povinného ručení

PSČ musí být ve formátu 12345